В УЄФА заступилися за Путіна: за що оштрафували Литву

УЄФА оштрафував Литву за антипутинські кричалки вболівальників, але у збірній вже дали потужну відповідь

Як передає портал "Коментарі", Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) прийняла рішення покарати Федерацію футболу Литви (LFF) за антипутінські кричалки. За інформацією, яка з'явилася на офіційному сайті литовської федерації, організація отримала штраф у розмірі 10 тисяч євро. Футбольним функціонерам не сподобалася пісня фанатів у грі проти Сербії (1:3) у рамках кваліфікації Євро-2024 з футболу. Матч відбувся ще у вересні.

Повідомляється, що Федерація футболу Литви подасть апеляцію на рішення УЄФА про штраф.

Дізнавшись про таке рішення УЄФА, не стали мовчати і самі футболісти. Про дивне рішення УЄФА висловився один із лідерів збірної Литви Юстас Ласіцкас. У своєму Instagram футболіст виклав пост, в якому закликав уболівальників команди не звертати уваги на штраф та продовжувати "добру справу".

"Продовжуйте повторювати, ми заплатимо штрафи нашими бонусами, якщо доведеться. Я не можу говорити за всіх, але думаю, що було б не соромно віддати свої бонуси на добру справу", - зазначив Ласіцкас.

Варто зазначити, кричалки "путін - х**ло" вперше пролунали в Харкові. Вона стала реакцією харківських уболівальників на анексію Росією Криму у 2014 році. З того часу ця кричалка стала справжнім хітом та популярною кричалкою серед уболівальників у всьому світі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - війна в Україні: чому російський диктатор Володимир Путін благає про переговори – з чим пов'язані нові погрози Росії? Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.