Стало відомо, хто судитиме матч між Барселоною та Шахтарем

Матч між донецьким Шахтарем та Барселоною відбудеться 25 жовтня о 19:45

25 жовтня Шахтар проведе матч третього туру Ліги чемпіонів на виїзді проти Барселони. На грі працюватиме словацька бригада арбітрів, а на VAR – поляки. Про це стало відомо з офіційного сайту УЄФА.


Матч між Барселоною та донецьким Шахтарем обслуговуватимуть судді зі Словаччини. Головним арбітром матчу призначений — Іван Кружльяк. Його асистентами будуть Браніслав Ганцко та Ян Позор. Четвертий арбітр – Петер Кралович.

Що стосується арбітрів на VAR, то тут на матчі працюватиме польська бригада арбітрів. Головним рефері VAR буде Томаш Квятковський, а його асистентом Пьотр Ласик.

Гра Барселона – Шахтар відбудеться 25 жовтня о 19:45 за Київським часом на “Естадіо Олімпіко” в Барселоні через реконструкцію “Камп Ноу”. Донецький клуб після двох зіграних матчів має три залікові бали та займає третю позицію в групі. “Гірники” спочатку програли Порту (1:3), а потім зробили фантастичний камбек в Бельгії здолавши 3:2 Антверпен. Барселона йде на першій позиції маючи шість очок. “Синьо-гранатові” перемогли Антверпен 5:0 та здобули важку перемогу над Порту 1:0.


“Коментарі” також писали, що донецький “Шахтар” розірвав контракт із футболістом команди U-19, півзахисником Олександром Роспутьком. Раніше стало відомо, що футболіст не повернувся до України разом із командою після матчу Юнацької ліги УЄФА.

Читайте також, що на цих вихідних відбулось чимало матчів в Англійській Прем’єр-лізі в яких брали участь представники України. Деякі забивали фантастичні голи, а де хто взагалі тільки-но дебютував у найсильнішій лізі світу. Детальніше в матеріалі “Коментарів”.