Головна Новини Спорт футбол Стали відомі суперники українських команд в 1/16 Ліги Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі суперники українських команд в 1/16 Ліги Європи

Жеребкування відбулося в місті Ньоні, Швейцарія

14 грудня 2020, 16:55 comments1250
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 14 грудня, пройшов розіграш 1/16 частини фіналу Ліги Європи Союзу європейських футбольних асоціацій 2021 року.

Стали відомі суперники українських команд в 1/16 Ліги Європи

Таким чином визначився противник українського Шахтаря. Відомо, що підопічні Луїша Каштру зіграють з ізраїльським Маккабі Тель-Авів. Крім того, гірники стануть гостями гри в країні суперників.

Відомо, що перші матчі пройдуть вже вісімнадцятого лютого наступного року, а матчі-відповіді підуть за тиждень, двадцять п'ятого лютого.

Також доля визначила і суперників для українського футбольного клубу Динамо. Команда зіграє з бельгійським Брюгге.

З повним списком жеребкування плей-офф Ліги Європи можна ознайомитися за посиланням.


Раніше "Коментарі" писали про те, що збірна України з футболу стала двадцять четвертої по рейтингу Міжнародної федерації футболу. Команда зберегла своє місце, набравши 1 521 бал. За версією УЄФА українська національна команда шістнадцята в списку. Українські футболісти будуть боротися за перемогу з командами Нідерландів, яке займає 14 місце у фінальному турнірі Євро-2020, Австрії — вона 23 в списку, команда Північної Македонії завоювала 65 місце.

Крім того, порталу стало відомо, що для української збірної визначилися конкуренти у кваліфікації на Чемпіонаті Світу з футболу у 2022 році, який пройде в Катарі. Національна команда нашої країни буде битися за першість в групі D разом з командами Франції, Фінляндії, Боснії і Герцеговини та Казахстану. Про це стало відомо 7 грудня після жеребкування, проведеного у швейцарському Цюріху. Так, за результатами жеребкування, команди поділилися на десять груп. У фінал змагань вийдуть всі переможці груп.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини