Шуба з зубрів, дівчата і 30 тис. доларів: іспанський арбітр розповів, як його намагалися підкупити Суркіси

Ексарбітр розповів історію, яка трапилася із ним перед матчем "Динамо" із "Панатінаїкосом"

Колишній арбітр ФІФА Антоніо Лопес Ньєто поділився спогадами про історію 1995-го року, коли "Динамо" звинуватили в підкупі суддів. Про це повідомляє Depo.Сектор із посиланням на BeSoccer.

За словами ексарбітра, це відбулося перед матчем із "Панатінаїкосом" у Лізі чемпіонів:

"Сауна, яку мені запропонували, була інша, – зазначив іспанець. – Коли я приймав душ у кімнаті, вони постукали в двері і дали мені посилку. У мене в номері дзвонить телефон: "Антоніо, вони залишили мені шубу із зубрів". Ми пішли поїсти з цими панами. І ми на двох "Мерседесах" рушили через ліс. Вони привезли мене в свого роду село. "Це штаб "Динамо", – сказали вони, сміючись. Там навіть не було прапора. Якісь дівчата розпочали бігати навколо нас у провокаційній манері. Потім зі мною хотіли поспілкуватися в кімнаті. Мені дали папір, на якому написано: "Антоніо, перемога "Динамо". 30 тисяч євро". Я хотів вдарити цього хлопця, але взяв папір і сказав, що ми їдемо", – сказав Ньєто в ефірі Los otros de Movistar.

"Динамо" виграло у "Панатінаїкоса" 1:0 в Києві. УЄФА спочатку усунув киян від єврокубків на 2 сезони, команду замінили того сезону на "Ольборг". Пізніше "Динамо" домоглося зняття бана.