Шахтар втратив перемогу над Реалом на останніх хвилинах матчу

Донецький клуб не переграв іспанських чемпіонів

У четвертому турі Ліги чемпіонів український футбольний клуб "Шахтар" зіграв іспанський "Реалом". Матч завершився з рахунком 1:1.

В першому таймі, як і загалом у матчі активніше діяли гравці іспанського клубу. Українці за перші 45 хвилин гри завдали усього чотири удари в бік воріт "Реалу", з яких жоден не полетів у площину. Тоді як "Реал" завдав дев'ять ударів, з яких чотири було в рамку воріт Трубіна, але українець всі удари вдало парирував.

Другий тайм пройшов за подібним сценарієм. Але українцям пощастило більше. На самому початку другої 45-ти хвилинки точний удар завдав Олександр Зубков з передачі Богдана Михайличенка. В кінці другого тайму гравець "Реалу" Рюдігер зрівняв рахунок з передачі Тоні Кроса.

Загалом у складі "Шахтаря" вийшли всі українці окрім Ласіна Траоре, який представляє Буркіна Фасо, тоді як в іспанському клубі другий матч в Лізі Чемпіонів проводить український молодий голкіпер Андрій Лунін. Воротар потрапив у стартовий склад, адже перший номер мадридців Тібо Куртуа отримав травму.

Після 4 турів у групі F лідирує мадридський "Реал" з 10 балами, друге місце займає "Лейпциг", який має 6 залікових балів. Третє місце займає "Шахтар", а четверте шотландський "Селтік".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про легендарного воротаря мадридського "Реалу" Ікера Касільяса, який повідомив у своїх соціальних мережах, що він гей. З часом іспанський голкіпер видалив свій твіт та перепросив перед ЛГБТ спільнотою.

Також "Коментарі" писали про футбольних фанатів, які склали пісню та присвятили її вибухам на Кримському мості. Відео з виконанням вболівальників футболу пісні потрапило в мережу де порадувало багатьох українців.