Реакція на матч "Динамо" - "Ювентус": а де тепер заслуга Луческу, коли немає Шевченка (ФОТО)

Українські вболівальники в соцмережах обурюються з приводу висловлювань Ігоря Суркіса про Мірчу Луческу

У вівторок, 20 жовтня, відбувся перший матч "Динамо" в ЛЧ проти "Ювентуса". Кияни програли з рахунком 0:2, ніж звичайно ж, засмутили вболівальників. У своїх коментарях фани відзначили слабку гру "біло-синіх", а також пригадали Суркісу його безглузді висловлювання про те, що перемога національної збірної над Іспанією "заслуга Луческу".

"Зіграли відверто слабо, навіть при тій невиразної гри Ювентуса. Враження, що грали команди не топ-рівня, а першої та другої ліги. ... Звичайно, це пов'язано з формуванням нового командного стилю гри з приходом Луческу", - зазначає коментатор GIVITI.

"Погано, що у всіх гравців" Динамо "явно простежується думка, що" Ювентус "це супергравця, суперкоманда, а нам далеко, ми слабаки", - пише користувач під ніком mavate.

На цьому тлі Суркісу пригадали його спроби приписати "Динамо" і Луческу перемогу національної збірної в матчі з Іспанією.

Мовляв, немає Шевченко, немає перемоги. "А то, що" Динамо "грає нижче середнього - це єдина справжня заслуга Луческу?", - відзначають вболівальники.

"Найголовніше - Луческу був і є чужорідним тілом в" Динамо ", - коментують читачі футбольних сайтів і звинувачують Суркісів в тому, що призначили його на посаду головного тренера.

Також фанати звернули увагу на те, що динамівці вийшли на поле в формі, на якій не було прапора України.

"Прапор України дивним чином пропадає з форми" Динамо "в єврокубках. Юве - з прапором, а ДК - немає. Тільки для місцевого вболівальника. Піар і не більше ...", - написав Ігор Шутурма.

Нагадаємо, що під час матчу ультрас вивісили банер з написом про те, що "Суркіси - ганьба Динамо" і гаслом "Луческу - йди".