Головна Новини Спорт футбол Помер відомий український футболіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий український футболіст

Причина смерті футболіста не повідомляється

11 січня 2021, 08:51 comments1745
Поділіться публікацією:

На офіційній сторінці українського футбольного клубу "Шахтар" повідомили про смерть екс-нападника Олександра Васіна. Серце футболіста перестало битися на 72 році життя, 10 січня.

Помер відомий український футболіст

Помер футболіст Олександр Васін - фото: з відкритих джерел

Олександр Васін народився 8 квітня 1949 року місті Дубно, що на Рівненщині. Все життя у нього була особлива тяга до футболу. У своєму місті Васін починав грати в команді "Колгоспник". Потім, прийшовши з армії, став гравцем полтавського клубу "Будівельник", в який його особисто покликав тренер. Граючи за цей ФК, Васіну вдалося забити ювілейний 100 гол команди в першості СРСР. В цій команді він вважався одним з лідерів. Про це розповів півзахисник "Будівельника" Віталій Старухін.

У донецький "Шахтар" в ролі правого крайнього нападника Олександр Васін потрапив в 1971 році. Через рік він порекомендував тренеру взяти до себе в ФК Віталія Старухіна з "Будівельника". У підсумку тренер погодився прийняти його в команду. Після цього цей дует форвардів став одним з кращих.

У футбольному клубі "Шахтар" Васін грав протягом шести років. Він покинув команду через свій конфлікт з Володимиром Сальковим, тренером ФК. Після цього він перейшов в "Динамо". Однак після двох сезонів він завершив свою кар'єру.

ФК "Шахтар" на своїй офіційній сторінці висловив свої глибокі співчуття рідним та близьким Олександра Васіна.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в січні поточного року не стало легендарного англійського футболіста, що входить до складу ФК "Манчестер Сіті", а також про те, що після ускладнень від COVID-19 помер особистий лікар Папи Римського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини