Головна Новини Спорт футбол Помер тренер, який вивів Аргентину в фінал ЧС-2014 з футболу
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер тренер, який вивів Аргентину в фінал ЧС-2014 з футболу

Сабелья почав тренерську кар'єру в "Естудіантесі" в 2009 році і відразу ж привів команду до першої за 39 років перемоги

9 грудня 2020, 20:12
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що після тривалої хвороби помер екс-тренер збірної Аргентини і "Естудіантеса" Алехандро Сабелья. Йому було 66 років, повідомляє видання Goal.

Помер тренер, який вивів Аргентину в фінал ЧС-2014 з футболу

Алехандро Сабелья. Фото: sportarena

26 листопада його госпіталізували в лікарню, тому що у нього почалися проблеми з серцем. Йому призначили необхідне лікування, і спочатку він йшов на поправку. Але в якийсь момент Алехандро стало гірше, його перевели у відділення інтенсивної терапії. Там він провів два тижні. Вчора, 8 грудня, його стан різко почав погіршуватися і його підключили до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ). На жаль, лікарі не змогли його врятувати.

Тренерська кар'єра Алехандро почалася в 2009 році, коли він прийшов в "Естудіантес". Тоді з його допомогою команда змогла здобути першу за 39 років перемогу в Кубку Лібертадорес (південноамериканському аналогу Ліги чемпіонів). А в 2010 році його клуб виграв першість Аргентини.

У 2014 році Сабелья дійшов з рідною збірною до фіналу чемпіонату світу. Тоді його команда в драматичному матчі поступилася Німеччині в овертаймі з рахунком 0: 1.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, помер легендарний футболіст Дієго Марадона. Нещодавно він переніс важку операцію на головному мозку, йому видалили гематому, яка утворилася через тромб. Операція пройшла успішно. За словами лікарів, стан Марадони був задовільним, і він був виписаний з лікарні 11 листопада. Однак, сьогодні аргентинське видання Clarin повідомило про те, що серце Дієго Марадони зупинилося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини