Головна Новини Спорт футбол Опубліковано останні повідомлення Дієго Марадони
commentss НОВИНИ Всі новини

Опубліковано останні повідомлення Дієго Марадони

Своє останнє повідомлення Дієго Марадона відправив Маріо Бодрі, який є бойфрендом колишньої дружини Дієго Вероніки Охеда.

2 грудня 2020, 20:41 comments1582
Поділіться публікацією:

Перед смертю легенда футболу Дієго Марадона відправив аудіо повідомлення, і як, стверджують ЗМІ, воно призначалося бойфренду колишньої дружини.

Опубліковано останні повідомлення Дієго Марадони

Фото з відкритих джерел

Маріо Бодрі, хлопець колишньої дружини Дієго Вероніки Охеда, як пише Football Italia, отримав повідомлення від футболіста. Нагадаємо, що у Охеда і легенди футболу є спільний син — семирічний Дієго Фернандо.

"Привіт, Маріо. Подбай про неї і про моє ангела Дієго, якому немає рівних. У мене багато синів, але він позбавить мене від останніх сивого волосся", — дає слова Марадони Football Italia.

Відзначимо, після розтину Марадони стали відомі попередні результати. Легенда футболу помер від серцевої недостатності, яка привела до набряку легенів. Серце, як стверджують лікарі, при розтині, було більше ніж зазвичай і його стінки набагато тонше, ніж передбачено. Невідомо, це через серцевого нападу або через спосіб життя покійного футболіста.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, а аргентинські правоохоронці, розслідуючи обставини передчасної смерті футболіста Дієго Марадони, провели слідчо-розшукові заходи в житло і офісі його психіатра Агустін Косачова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини