Найсексуальніша вболівальниця ЧС продовжує провокувати в Катарі (ФОТО)

Популярна хорватська модель, яка стала відомою своїми фото на попередньому Мундіалі, продовжує привертати увагу і на Чемпіонаті світу 2022 року, попри те, що він проходить в Катарі.

Івана Нолл користувалася популярністю на ЧС-2018, а зараз хорватська модель, яку називали "найсексуальнішою вболівальницею Чемпіонату світу з футболу", підтримує своїх співвітчизників у Катарі. Нолл була присутня на всіх групових матчах збірної Хорватії. Щоразу на трибунах вона привертала увагу сміливими образами. Її поведінка не сподобалася багатьом користувачам мереж, особливо катарцям.

Відповідно до публічного дрес-коду, в Катарі жінки повинні одягатися скромно. Офіційні особи Катару рекомендують жінкам прикривати плечі та коліна, уникати обтислого одягу та прикривати декольте. За недотримання дрес-коду в Катарі передбачені штрафи і навіть тюремне ув'язнення.

Багато жінок, які з'являються на трибунах під час чемпіонату світу, дотримуються рекомендацій. Але не всі. Івана Нолл, безумовно, належить до останньої групи.

Хорватка викликала бурю, коли показала в мережі наслідки гарячої фотосесії в Катарі. Перед об'єктивом вона позувала в костюмі, який відкривав багато чого. Коли модель з'явилася на матчі Марокко - Хорватія, вона була одягнена в довгу обтислу сукню з дуже глибоким декольте. Івана Нолл також була присутня на трибунах, коли її співвітчизники протистояли канадцям. Тоді вона одягнула коротку сукню з топом, що демонструє її бюст.

Переглянути фото Івана Нолл на Чемпіонаті світу в Катарі можна нижче:

Нагадаймо, що Хорватія вийшла з групи Чемпіонату світу та потрапила в 1/8 на збірну Японії, яку переграла у серії пенальті. Наступний матч збірна Хорватії проведе проти Бразилії 9 грудня.

Раніше портал "Коментарі" писав про фото Кріштіану Роналду, яке набрало мільйони лайків на сторінці в Instagram португальського футболіста.

Також "Коментарі" повідомляли про найбагатших гравців світу, які грають на Чемпіонаті світу в Катарі.