Головна Новини Спорт футбол Мессі та Роналду програли: хто став найкращим гравцем світу за версією FIFA
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі та Роналду програли: хто став найкращим гравцем світу за версією FIFA

Найкращим гравцем визнали Роберта Левандовскі

18 грудня 2020, 11:16 comments1147
Поділіться публікацією:

На щорічній церемонії нагородження кращих футболістів, яку проводить Всесвітня федерація футболу був визначений найкращий гравець сезону 2019/2020. Ним став Роберт Левандовскі — польський форвард і гравець німецької футбольної команди "Баварія".

Мессі та Роналду програли: хто став найкращим гравцем світу за версією FIFA

ФОТО: З відкритих джерел

Мессі та Роналду програли: хто став найкращим гравцем світу за версією FIFA - фото 2

Левандовскі в минулому сезоні cтав кращим бомбардиром Бундесліги (34 голи в 31 одному матчі) і кращим бомбардиром Ліги чемпіонів (15 голів в 10 матчах). Всього за сезон він провів 47 ігор і відзначився 55 м'ячами.

Разом з німецькою Баварією він виграв кубок, чемпіонат і Суперкубок Німеччини, Лігу чемпіонів і Суперкубок УЄФА.

На першість в номінації, крім поляка Левандовскі, претендували футболіст Ювентуса Кріштіану Роналду і гравець Барселони Ліонель Мессі.

На думку футбольних експертів, Роберт Левандовскі сміливо міг претендувати і на отримання престижної нагороди "Золотий м'яч", проте організатори цього року вирішили не проводити церемонію нагородження, у зв'язку з пандемією коронавірусного захворювання і скороченим футбольним сезоном.

Футбольні фанати, які спостерігали за врученням The Best FIFA Football Awards 2020 помітили, що португалець Кріштіану Роналду був не радий такому розкладу подій. Глядачі звернули увагу на вираз обличчя гравця Ювентуса в момент, коли стало відомо, що нагорода присвоюється поляку Левандовскі.

Мессі та Роналду програли: хто став найкращим гравцем світу за версією FIFA - фото 3

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що пішов з життя відомий колишній футболіст київського ФК "Динамо" Петро Слободян. Серце Петра Петровича перестало битися на 68-му році життя. Однак причина його смерті поки залишається невідомою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини