Головна Новини Спорт футбол Мессі став найдорожчим спортсменом в історії: скільки отримує футболіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі став найдорожчим спортсменом в історії: скільки отримує футболіст

Робочий день Мессі обходиться «Барселоні» у понад 210 тисяч євро

1 лютого 2021, 15:45 comments1322
Поділіться публікацією:

З 2017 року футболіст відомого іспанського клубу "Барселона" Ліонель Мессі отримав вражаючу зарплатню, що сумарно перевищила 555 млн євро. Таку інсайдерську інформацію із посиланням на контракт спортсмена оприлюднило видання "El Mundo del Siglo XXI".

Мессі став найдорожчим спортсменом в історії: скільки отримує футболіст

Ліонель Мессі визнаний найбагатшим спортсменом в історії. Фото: Getty Images

Представники ФК уже збираються судитися з інформаційним ресурсом, оскільки фінансові дані мали триматися в секреті. Тим часом громадськість вражена рекордними сумами на банківських рахунках Мессі.

Починаючи із 2017 року, за один сезон нападник "Барселони" отримував зарплатню у розмірі майже 138 млн євро. Крім того, у контракті були зазначені ще й бонуси — за продовження роботи із клубом Мессі "накинули" 115 мільйонів, а за лояльність футболіст побагатшав на ще 78 мільйонів євро.

Контракт із Ліонелем Мессі у "Барселони" має закінчитися влітку 2021 року. Фіксована зарплатня, неодноразові бонуси та надбавки за спільні командні успіхи — це все складові загального доходу нападника клубу.

Мессі уже назвали найбагатшим спортсменом в історії. І це — попри те, що останнім часом "Барселона" дещо "здала позиції", у порівнянні з іншими футбольними командами.

Також преса зазначає, що всі опубліковані розміри зарплати Мессі названі з урахуванням податку. Хоча й "чистий" дохід спортсмена не надто маленький: щонайменше 74 млн євро на рік.

Українським спортсменам до подібних сум ще, звичайно, далеко, але і їхню вправність визнають на світових аренах. "Коментарі" ж повідомляли, яких українців було визнано кращими у спорті за 2020 рік.

Також на порталі можна ознайомитися із переліком світових спортсменів, чия кар’єра була безжалісно зруйнована.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини