Лунін чи Кепа: Анчелотті обрав основного воротаря на матч з “Лас-Пальмасом”

В минулому матчі “Реала” проти “Альмерії” на воротах грав Кепа

Сьогодні у 22 турі іспанської Ла Ліги мадридський “Реал” гратиме в гостях з “Лас-Пальмасом”. Головний тренер “вершкових” Карло Анчелотті під час пресконференції відповів на запитання хто буде основним голкіпером на цей матч. Про це повідомляє пресслужба ФК “Реал” Мадрид

Ми постараємося показати найкращу гру, яка може бути важкою, тому що “Лас-Пальмас” грає в дуже хороший футбол і дуже добре захищається. Це буде вимогливий матч. Ми мотивовані повернутися до найкращої гри та бути надійнішими в обороні. Цей тиждень для нас був вдалим, бо ми відпочили. Команда в хорошій формі, у нас доступні всі гравці, крім тих, що давно травмовані. Ми з нетерпінням чекаємо матчу.

Я ніколи не втомлююся вам говорити про основного воротаря. Наступної середи я скажу, хто буде грати в четвер. У мене немає з цим проблем. В матчі з “Лас-Пальмасом” зіграє Лунін, – сказав італійський наставник.

Де подивитися матч

Гру “Лас-Пальмас” – “Реал” Мадрид можна буде подивитися на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 1”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”. Початок матчу о 17:15 за київським часом.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи.

Читайте також, що вчора у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.