Головна Новини Спорт футбол Ліга чемпіонів: стали відомі результати жеребкування та календар матчів 1/8 фіналу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліга чемпіонів: стали відомі результати жеребкування та календар матчів 1/8 фіналу

На цій стадії не могли зустрітися представники однієї країни, а також суперники, які грали між собою на груповому етапі. Вони були штучно розведені

14 грудня 2020, 23:55 comments4997
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 14 грудня, у Швейцарії кращі європейські команди з футболу в результату жеребкування отримали , противників для гри у першій частині плей-офф Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів: стали відомі результати жеребкування  та календар матчів 1/8 фіналу

Так, стало відомо, що німецька команда Боруссія Менхенгладбах зіграє з англійським Манчестер Сіті,

Баварія буде виборювати перемогу у римського Лаціо, Челсі буде сражатися з Атлетіко з Мадриду, РБ Лейпциг зіграє з Ліверпулем, португальці з Порту будуть виборювати перемогу у Ювентуса, футболісти з Барселони зіграють французами з ПСЖ, футбольний клуб Севілья змагатиметься з Борусія Дортмунд, а Аталанта з італійського Бергамо – Реал.

Найбільш очікувана гра — це боротьба у 1/8 фіналу між Барселоною та ПСЖ, Мессі проти Неймара! Також привертають увагу футбольних фанатів і ігри між Німеччиною та Англією у двох випадках. Відносно простий варіант випав Ювентусу і Баварії. Українець Руслан Маліновський, напівзахисник Аталанти виборюватиме перемогу у Реала — це буде цікава гра! Водночас таємницею покритий результат гри  між Атлетіко та Челсі.

Перша гра 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів запланована на 16 лютого прийдешнього року. Тоді зіграють РБ Лейпциг – Ліверпуль, друга гра цього складу відбудеться 10 березня. 

Календар матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів:

Боруссія Менхенгладбах – Манчестер Сіті  зіграють 24 лютого і 16 березня, 

Лаціо – Баварія та Атлетіко – Челсі – 23 лютого і 17 березня,

Порту та Ювентус, Севілья – Боруссія Дортмунд змагатимуться 17 лютого і 9 березня, Барселона зіграє проти ПСЖ  16 лютого і 10 березня, Аталанта з Реалом – 24 лютого і 16 березня

Сіяні команди — а це Баварія, Реал, Манчестер Сіті, Ліверпуль, Челсі, Боруссія Дортмунд, Ювентус, ПСЖ спочатку будуть гостями гри, а потім зіграють у себе в домівках.

Раніше "Коментарі" писали про те, що стали відомі суперники українських команд в 1/16 Ліги Європи. Крім того, порталу стало відомо, що для української збірної визначилися конкуренти у кваліфікації на Чемпіонаті Світу з футболу у 2022 році, який пройде в Катарі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини