8 прекрасних років: Клопп залишить “Ліверпуль” наприкінці сезону (ВІДЕО)

За час роботи Клоппа, “Ліверпуль” вигравав АПЛ та Лігу чемпіонів

Сьогодні стало відомо, що головний тренер “Ліверпуля” Юрген Клопп залишить свою посаду після закінчення цього сезону. Німецький спеціаліст провів у клубі понад вісім років. Про це повідомляє офіційний сайт футбольного клубу “Ліверпуль”.

Я покину клуб в кінці сезону. Розумію, що це шок для багатьох людей в цей момент, коли вони почують про це. Однак я можу пояснити все, принаймні спробувати пояснити. Я люблю все тут – клуб, уболівальників, команду, персонал.

Правда в тому, що у мене закінчилася енергія продовжувати. Я почуваюся добре, але не можу виконувати роботу знову, і знову, і знову… Я повідомив про це клубу ще в листопаді. Після всіх років, які ми провели разом, ви заслуговуєте на правду. І це правда, – сказав в інтерв’ю клубу німецький спеціаліст.


Юрген Клопп прийшов до “Ліверпуля” у 2015 році. За час його роботи в клубі “червоні” виграли сім трофеїв, серед яких чемпіонство англійської Прем’єр-ліги та титул Ліги чемпіонів.

Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи.

Читайте також, що вчора у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Нагадаємо, що англійське видання FourFourTwo склало свій рейтинг найкращих гравців італійської Серії А у 2000-х роках. Лідером цього рейтингу виявився володар “Золотого м’яча-2004” у складі Мілана, а також легенда українського футболу Андрій Шевченко.