Колишній нападаючий мадридського "Реала" Давид Барраль став першим футболістом, якого продали за біткоїни

37-річний футболіст приєднався до мадридського клубу третьої іспанської ліги «Інтернасьонал»

Угода, яка дозволила Давиду Барраль перейти в футбольній клуб, також відомий як "Інтер Мадрид", була повністю проведена в біткоіни. Вважається, що це перша в історії операція в футболі, яка була проведена в криптовалюту. Про це стало відомо з офіційного повідомлення футбольного клубу в Twitter, передає The Sun.

Барраль також написав у своєму Twitter, що радий приєднатися до клубу "Інтернасьонал". Він зазначив, що переходить в нову команду з палкими амбіціями та відповідальністю, а також має намір продовжувати змагатися і досягати важливих завдань у своїй спортивній кар'єрі.

Відзначимо, Барраль не зумів пробитися в старшу сітку мадридського "Реала", провівши понад 50 матчів за команду "Б".

Раніше "Коментарі" писали, що ринок криптовалют набирає обертів. Якщо раніше біткоіни володів високою волатильністю, і викликав сумніви у великих інвесторів, то схоже, ситуація на ринку криптовалюта змінюється в позитивну сторону. Принаймні, про це свідчать біржові зведення. Брокери заявляють про нові рекорди в вартості біткоіни. Зокрема, вартість цього різновиду валюти зросла в три рази протягом минулого року.

Також ми розповідали, як головний економіст Rosenberg Research - ресурсу для інвесторів, економічних досліджень і стратегій фінансового ринку, Девід Розенберг назвав біткоіни "великими бульбашками", які поки тільки дозрівають і не мають наміру лопнути. Експерт розповів, чого чекати від віртуальної валюти. За його словами, найближчим часом біткоіни не буде дешевшати. Основна причина стабільності криптовалюта в низьких процентних ставках. До тих пір, поки біткоіни залишатимуться на рівні, близькому до нуля, різкого спаду на ринку не відбудеться.