Хто з гравців збірної Англії зворушив публіку, зробивши подарунок юній фанатці (ВІДЕО)

Дівчинка, яка вболівала за англійців, отримала від одного зі спортсменів його ігрову футболку

Світ продовжує обговорювати феєричну перемогу англійської збірної в ½ фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2020 року. Користувачка Twitter Рем Вільямс поділилася післяматчевим відео, яке демонструє вельми зворушливий вчинок гравця Англії Мейсона Маунта.

На трибунах лондонського стадіону "Уемблі" на півфінальній грі були присутні чимало уболівальників. Спортсмени завжди приділяють багато уваги своїм фанатам, особливо — дітям.

Так сталося і цього разу. Ігрова футболка від англійського футболіста Мейсона Маунта перекочувала у володіння однієї з юних уболівальниць, яка щиро підтримувала рідну команду.

Дівчинка була одягнена в спортивну форму, котра за кольорами повторювала збірну Англії, а на її спині красувалися десятка і напис "Belle" (можливо, ім'я фанатки. — ред.). Коли матч закінчився, юна леді щосили аплодувала перемозі своїх фаворитів.

Це помітив Маунт, який взяв свою ігрову футболку і вручив її дівчинці. Цей презент став емоційним сплеском не тільки для самої вболівальниці, яка плакала від щастя на плечі у батька, а й багатьом фанатам, які перебували у цьому ж секторі.

Як зазначила сама Рем Вільямс, яка виклала ролик у мережу, цей вчинок Маунта змусив її розчулитися.

Також чимало користувачів відзначили широку посмішку футболіста, який стежив за реакцією дитини. Судячи з усього, емоційність зашкалювала не тільки у вболівальників, але й у гравців.

До слова, Мейсон Маунт пробув на полі в матчі "Англія-Данія" аж 95 хвилин. Попри те, що гол спортсмену забити так і не вдалося, він явно запам'ятається своїм післяматчевим вчинком багатьом фанатам.

Нагадаємо, що за фінальним поєдинком "Євро-2020", який відбудеться в неділю, 11 липня, ми будемо спостерігати о 22:00.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як тренер Англії ставиться до переможного пенальті своєї команди, яке в мережі вже назвали "скандальним". Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому наставнику датчан не подобається, як поводилися судді на матчі "Данія-Англія".