Головна Новини Спорт футбол Харків повертає ФК "Металіст" - в.о. мера
commentss НОВИНИ Всі новини

Харків повертає ФК "Металіст" - в.о. мера

Харків підготовлений до "великого футболу"

23 лютого 2021, 18:02
Поділіться публікацією:

Виконуючий обов'язки харківського міського голови Ігор Терехов обрадував футбольних фанатів, а також і більшість жителів міста. Новину про те, що футбольний клуб "Металіст" повернеться у великий спорт він повідомив на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Харків повертає ФК "Металіст" - в.о. мера

Харків повертає ФК "Металіст" - фото з відкритих джерел

"Упевнений, ця новина порадує не тільки футбольних уболівальників! Приймати "ЄВРО-2012" і не мати своєї команди у вищій лізі? Це не про Харків! Домовилися з Олександром Ярославським разом відродити легендарну команду, яка свого часу дійшла до другого ступеня чемпіонату України ! ", — написав Терехов в соціальній мережі.

За його словами, інфраструктурно Харків підготовлений до "великого футболу", в місті є стадіон і тренувальна база.

Виконуючий обов'язки мера Ігор Терехов також зазначив, що скоро разом з екс-власником клубу Олександром Ярославським поділитися інформацією про "відродження Металіста".

"І нехай сьогодні п'ятниця — думаю, всім фанатам футболу є, що відсвяткувати ввечері", — підсумував він.
Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що Міжнародна федерація футбольної історії і статистики (IFFHS) представила свій рейтинг кращих футболістів світу за останні десять років.

Кращі спортсмени обиралися шляхом голосування. Участь у відборі футболістів брали члени IFFHS з 150 країн світу. На першому місці рейтингу опинився форвард аргентинської "Барселони" Ліонель Мессі. Він випередив португальського нападаючого "Ювентуса" Кріштіану Роналду, який опинився на другому місці. Почесне третє місце посів футболіст з Іспанії Андрес Іньєста.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини