Фінал Євро-2020: кому тварини пророкують перемогу (ВІДЕО)

У неділю, 11 липня, відбудеться фінал Євро-2020: на кого зробили ставку тварини-провісники

Сьогодні, 11 липня, в Лондоні відбудеться видовищний футбольний матч, який визначить переможця Євро-2020. Поки букмекери діляться своїми прогнозами, тварини-провісники з усього світу також зробили свої ставки.

Отже, на стадіоні "Уемблі" сьогодні зустрінуться збірні Англії та Італії. Яким же буде результат? Видання "Сегодня. Спорт" поділилося відеороликом, на якому свої ставки зробили тварини-оракули. До них неодноразово звертаються за допомогою, щоб визначити переможця у спортивних змаганнях.

Наприклад, сурикати з лондонського зоопарку натякнули на перемогу Англії, так само як і сибірський тигр, який живе в Красноярську. Свою перевагу англійській збірній віддали і вісайські бородавчасті свині з Брістольського зоопарку, а ще тапір Мартін з Алматинської зоопарку. Наскільки тварини-оракули мали рацію, глядачі дізнаються вже зовсім скоро.

До слова, букмекери також прогнозують перемогу в Чемпіонаті Європи з футболу саме англійській збірній. На її перемогу за підсумками матчу дається коефіцієнт 1,83, тоді як на те, що Італія завоює трофей, - 2,04.

Нагадаємо, що національну збірну Італії з футболу закрили на спортивній базі після того, як в одного з журналістів виявили коронавірусну інфекцію. Але ні в одного гравця COVID-19 не зафіксували.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що іспанське видання AS зібрало свою символічну команду відкриттів на Чемпіонаті Європи з футболу. У список потрапили гравці, які зуміли на футбольному полі виявити себе і вразити мільйони фанатів, які спостерігають за матчами. Попри те, що збірна України залишила чемпіонат, наші футболісти зуміли запам'ятатися своєю блискучою грою.