Анчелотті вирішив хто буде основним воротарем “Реала”

Наступний матч мадридського “Реала” відбудеться в неділю проти “Вільярреалу”

Цієї неділі мадридський “Реал” зіграє матч 17 туру іспанської Ла Ліги проти “Вільярреалу”. Головний тренер “вершкових” Карло Анчелотті схоже визначився хто буде основним воротарем на цей матч та й взагалі до відновлення Куртуа, повідомляє видання AS.

Як зазначає джерело історія Андрія Луніна в Мадриді ще не завершена. Він може залишитися у клубі або ж мати шанс перейти в інший європейський гранд, а не в звичайний “середняк”.

Довіра Анчелотті

Все це завдяки впевненій грі українця під час травм Куртуа та Кепи. Хоч останній вже відновився, в складному матчі проти “Бетіса” (1:1) грав Лунін та зіграв досить впевнено, а в матчі ЛЧ, який вже нічого не вирішував, вийшов іспанець, де він пропустив двічі. Анчелотті не бачить причин повертати Луніна на лаву запасних, оскільки українець став сильнішим. У нього набагато кращий відсоток сейвів (86%), ніж у його конкурента Кепи (77%). Отож, можна сказати, якщо Лунін буде й надалі проводити такі впевнені ігри, як мінімум до повного відновлення Куртуа, він може стати постійним першим номером “Реала”.

Гра в Ла Лізі

В цьому сезоні Лунін зіграв у шести матчах іспанської Ла Ліги в яких пропустив лише три м’ячі. В трьох іграх українець зумів залишити свої ворота “сухими”. Від Whoscored за ці шість матчів в Луніна середня оцінка 7,27, що є досить високим показником. Наприклад, у його конкурента за місце в старті Кепи Аррісабалаги сім пропущених м’ячів в десяти матчах іспанської Ла Ліги при 5 сухих поєдинках. Середня оцінка іспанця – 6,79.

Нагадаємо, що завершився груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА. Таким чином, стало відомо хто вийшов до 1/8 фіналу. Хто став найшвидшим гравцем ЛЧ, читайте в матеріалі “Коментарів”.