Анчелотті відповів на запитання хто зіграє проти "Атлетіко" Кепа чи Лунін

В останньому матчі в Кубку Іспанії з “Арандіною” на воротах “Реала” стояв Кепа

Сьогодні в Суперкубку Іспанії зустрінуться “Реал” Мадрид за який грає українець Андрій Лунін та “Атлетіко”. Головний тренер “вершкових” Карло Анчелотті під час пресконференції вже традиційно відповідав на запитання хто буде основним голкіпером на цей матч. Про це в соцмережі X повідомляє MadridXtra.

Завтрашня гра дуже важлива. Ми хочемо виграти цей турнір. Гравці готові. Я думаю, що ми зможемо зіграти хорошу гру. “Атлетіко” завдав нам поразки у вересні, ми повинні це пам’ятати

Кепа або Лунін? Зіграє хтось з них. Я не хочу поки казати, хто саме, – сказав італійський наставник.

Де подивитися матч

Півфінал Суперкубка Іспанії між “Реалом” та “Атлетіко” можна буде подивитися на платформі Setanta Sports, при умові якщо у вас є підписка. Початок матчу о 21:00 за київським часом.

Розклад матчів Суперкубка Іспанії 2024

Півфінали

10 січня

  • “Реал” Мадрид – “Атлетіко” Мадрид 21:00

11 січня

  • “Барселона” – “Осасуна” 21:00

Фінал

14 січня 21:00

Рекорди Суперкубка Іспанії

Найбільшу кількість Суперкубків Іспанії завоювала “Барселона” – в “блаугранас” їх 14. “Реал” Мадрид здобув на три трофеї менше, а саме 11. Ще в одного півфіналіста “Атлетіко” лише дві перемоги в цьому турнірі, а “Осасуна” взагалі вперше в історії буде боротися за Суперкубок. Найкращим бомбардиром в історії турніру є Ліонель Мессі з 14-ма забитими голами, а друге місце ділять легенди “Реала” Рауль та Карім Бензема, в них по 7 м’ячів.

Читайте також, що на офіційному сайті УЄФА з’явився список найкращих бомбардирів європейських чемпіонатів. В цьому році вперше за довгий час в списку немає ні Кріштіану Роналду, ні Ліонеля Мессі, передають “Коментарі”.