Молодий син боксера, який отримав російське громадянство від Путіна, наклав на себе руки

Трагедія сталася у суботу, 22 червня, повідомив Рой Джонс.

Наймолодший син колишнього чемпіона світу в чотирьох вагових категоріях Роя Джонса-молодшого, Деандре, покінчив життя самогубством. Про це Рой Джонс-молодший повідомив у своєму Instagram, висловлюючи глибоку скорботу та подяку Богу за те, що він зміг провести останню ніч сина разом з родиною. Деандре був наймолодшим із трьох дітей Джонса та його дружини Нетлін.

Рой Джонс-молодший закликав поважати приватність його родини у цей важкий час. Він також зауважив, що ніщо не варте того, щоб позбавляти себе життя, наголошуючи на важливості підтримки в складні періоди.

Деандре був 32-річним чоловіком. Нагадаємо, що сам Рой Джонс-молодший свій останній бій на ринзі провів у квітні 2023 року проти Ентоні Петтісса, де зазнав поразки за рішенням більшості суддів.

У серпні 2015 року Рой Джонс-молодший під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у Севастополі попросив російське громадянство. Вже в жовтні того ж року він отримав російський паспорт у відділенні Федеральної міграційної служби в Москві. Джонс тоді заявив, що любить Росію та має намір жити в ній постійно, представляючи країну на рингу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Москві наклав на себе руки винахідник термоядерної бомби. Один з винахідників радянської двоступінчастої термоядерної бомби РДС-37, яка була на той час першою, Григорій Клінішов пішов з життя в своєму помешканні в центрі російської столиці.

Як стверджують в службі, 92-річного Григорія Клінішова виявили родичі. Поруч із померлим лежало прощальне послання, тому є підстава вважати, що російський вчений-фізик покінчив самогубством.