Головна Новини Спорт футбол Український захисник може стати гравцем "Манчестер Юнайтед"
commentss НОВИНИ Всі новини

Український захисник може стати гравцем "Манчестер Юнайтед"

"Манчестер Юнайтед" зацікавлений в підписанні українського захисника Віталія Миколенко

7 вересня 2020, 17:19
Поділіться публікацією:

Захисник київського "Динамо" Віталій Миколенко увійшов в коло інтересів "Манчестер Юнайтед". Про це повідомляє британське видання Manchester Evening News.

Український захисник може стати гравцем "Манчестер Юнайтед"

За даними джерела, 21-річний українець розглядається одним з варіантів посилення на позицію крайнього захисника. Крім Миколенка, британці розглядають кандидатуру іспанця Серхіо Регілона з мадридського "Реала". Варто відзначити, що Регілон отримав травму у вчорашньому матчі Ліги націй проти збірної України (0: 4). Це може стати однією з причин, чому вибір зупиниться саме на Миколенко.

У минулому сезоні української Прем'єр-ліги Миколенко провів 23 матчі, в яких забив три м'ячі і віддав п'ять результативних передач. Орієнтовна вартість українця становить 12 мільйонів євро.

Як раніше повідомляли "Коментарі", збірна України з футболу розгромно поступилася Іспанії в матчі другого туру Ліги націй (0:4).

Більшість подій гри відбулося в першому таймі. Вже на другій хвилині був призначений пенальті в ворота Андрія Пятова. Ансуї Фаті увірвався в штрафний майданчик, де його збив захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов. До м'яча підійшов Серхіо Рамос і впевнено пробив в лівий нижній кут. Голкіпер донеччан, хоч до м'яча і дістався, однак відобразити в сторону не зміг. Другий м'яч у грі забив також капітан іспанської команди. Після кросу зліва Рамос виграв боротьбу в повітрі і головою по високій дузі перекинув П'ятова. Ще до перерви Ансуї Фаті завдав класний обвідний в правий кут, і від штанги м'яч опинився в сітці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини