Головна Новини Спорт футбол Українські клуби в Лізі Європи: час матчів і де дивитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські клуби в Лізі Європи: час матчів і де дивитися

У четвер "Колос" і "Десна" продовжать боротьбу за путівку в груповий етап Ліги Європи

24 вересня 2020, 10:30
Поділіться публікацією:

У четвер, 24 вересня, ковалівський "Колос" і чернігівська "Десна" проведуть матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Українські клуби в Лізі Європи: час матчів і де дивитися

Першою дебютує в єврокубках чернігівська "Десна". О 21.15 за київським часом підопічні Олександра Рябоконя на "Фольцваген-Арені" зіграють проти місцевого "Вольфсбурга". Німецький клуб в минулому сезоні Бундесліги посів сьоме місце і пробився у другий за значущістю єврокубок. Напередодні гри "Десну" покинув найкращий бомбардир минулого сезону Олександр Філіппов, який перейшов в бельгійський "Сент-Трюйден". У прямому ефірі матч покаже телеканал "Футбол 1".

О 21.45 в Хорватії свій другий єврокубковий матч в нинішньому сезоні проведе Ковалівський "Колос". Підопічні Руслана Костишна у другому кваліфікаційному раунді вибили з боротьби грецький "Аріс", перемігши на виїзді з рахунком 2:1. Наступним суперником клубу з невеликого села в Київській області стане місцева "Рієка". Хорватський клуб в минулому сезоні посів третє місце в місцевому чемпіонаті. У прямому ефірі зустріч покаже телеканал "Футбол 2".

Нагадаємо, в третьому кваліфікаційному раунді доля путівки в плей-офф за право зіграти в груповому етапі Ліги Європи вирішується в одному матчі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", київське "Динамо" у кваліфікації Ліги чемпіонів на виїзді перемогло бельгійський "Гент" (2:1).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини