Головна Новини Спорт футбол У Реалі пояснили, чому програли в матчі проти Шахтаря
commentss НОВИНИ Всі новини

У Реалі пояснили, чому програли в матчі проти Шахтаря

Донецький "Шахтар" обіграв мадридський "Реал" з рахунком 3:2

22 жовтня 2020, 08:43 comments1085
Поділіться публікацією:

Донецький "Шахтар" очолив групу В Ліги чемпіонів після того, як завдав нищівного удару "Реалу" і обіграв мадридську команду з рахунком 3:2. Результати матчу стали несподіванкою не тільки для багатьох уболівальників, але і для головного тренера, а також гравців іспанського клубу. Свою поразку вони пояснили на офіційному сайті УЄФА.

У Реалі пояснили, чому програли в матчі проти Шахтаря

Зінедін Зідан. Фото: Sven Hoppe/Global Look Press

Вкрай незадоволеним грою своїх підопічних залишився головний тренер "Реала" Зінедін Зідан. Команда погано стартувала і це визначило результат гри.

"Це був дуже поганий вечір. Але ми, принаймні, спробували боротися в другому таймі. Всі гравці зараз роздратовані. І їх зрозуміти можна, адже вони чемпіони. Тепер потрібно знайти рішення. Це вже моя робота зробити так, щоб подібні матчі більше не повторювалися", — прокоментував поразку Зідан.

У матчі проти мадридського клубу саме "Шахтар" відкрив рахунок. І це досить сильно підкосило бойовий дух команди, зізналися в "Реалі".

"Ми, звичайно, були готові до того, що "Шахтар" — це хороша команда. Ніхто не буде недооцінювати суперника. Але гру ми почали погано. Нам забили гол, і ми всі опустили голови. Після перерви ситуація трохи вирівнялася, але все одно своєю грою ми незадоволені. Ми додали в другому таймі, але цього виявилося недостатньо. Прийняти цю поразку непросто, але потрібно рухатися далі і покращувати гру", — поділився емоціями після матчу один з лідерів "Реала", півзахисник Лука Модріч.

Матч між "Реалом" і "Шахтарем" відбувся в рамках 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. У другому турі 27 жовтня донецький клуб зіграє проти "Інтера". В цей же день "Реал" буде протистояти на виїзді "Боруссії".

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що найкращий футболіст світу заразився коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини