Головна Новини Спорт футбол Telegram-канал "Динамо" запустив "качку" проти ультрас, щоб не допустити уболівальників на матч
commentss НОВИНИ Всі новини

Telegram-канал "Динамо" запустив "качку" проти ультрас, щоб не допустити уболівальників на матч

Фанати звинуватили керівництво "Динамо" в подвійних стандартах

17 жовтня 2020, 17:35
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Telegram-каналі "Динамо Київ Inside", який веде прес-служба столичного ФК, з'явилося повідомлення про нібито можливий зрив одного з матчів "Динамо". Однак в ультрас "Динамо" напередодні заявили про намір відмовитися навіть від звукової підтримки.

Telegram-канал "Динамо" запустив "качку" проти ультрас, щоб не допустити уболівальників на матч

"З достовірних джерел в правоохоронних органах нам стало відомо, що лідерами угрупування ультрас WBC було прийнято рішення сьогодні на 14-й хвилині поєдинку зірвати матч УПЛ "Рух"-"Динамо" за допомогою піротехніки і вибігання на футбольне поле", — повідомляв телеграм керівника прес-служби київського ФК Сергія Васильєва.

Тоді як в Facebook ультрас "Динамо" ще вчора з'явилося повідомлення про те, що фанати навпаки мають намір відмовитися навіть від звукової підтримки команди під час поєдинку з "Рухом".

"Відмовляємося від звичайної звукової та візуальної підтримки команди. Матч без банерів, підтяжок і троянд. Не забувайте про маски індивідуального захисту", — сказано в заяві уболівальників.

Незважаючи на їх мирний настрій і бажання відвідати гру (своїх фанатів "Динамо" вже давно не допускає на трибуни), сьогодні "Рух" заявив, що поєдинок буде проходити без глядачів. І це незважаючи на те, що квитки на нього були продані.

У свою чергу, ультрас звинуватили в цьому Суркісів, повідомивши, що саме під тиском керівництва "Динамо" "Рух" видало повідомлення про закриття входу на стадіон. При цьому, на матч "Динамо" — "Ювентус" глядачів нібито планують таки пустити. Тому фанати і звинуватили Суркісів в подвійних стандартах.

Нагадаємо, Шевченко пояснив розгромну поразку збірної України в матчі з Францією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини