Головна Новини Спорт футбол Шевченко пояснив розгромну поразку збірної України в матчі з Францією
commentss НОВИНИ Всі новини

Шевченко пояснив розгромну поразку збірної України в матчі з Францією

Прямо перед матчем з чинним чемпіоном світу гравців української команди почав косити коронавірус

8 жовтня 2020, 08:53
Поділіться публікацією:

Головний тренер української збірної прокоментував результати гри проти Франції. Розгромна поразка збірної сталася через збіг обставин, сказав Андрій Шевченко під час прес-конференції після закінчення товариського матчу. На поле проти чинних чемпіонів світу довелося виводити практично молодіжну збірну.

Шевченко пояснив розгромну поразку збірної України в матчі з Францією

Андрій Шевченко. Фото: Андрій Гудзенко/LIGA.net

Товариський матч між збірними України та Франції закінчився з результатом 1:7 на користь французів. За всю історію українського футболу це найбільш серйозна поразка. Прямо перед грою команда опинилася в дуже складному становищі. Частина гравців не змогли поїхати до Франції через травми, ще частина не вийшли на поле через коронавірус.

"Опинившись у такій ситуації, гравці поставилися до матчу дуже серйозно. Вони працювали. Але порівнювати дві команди неможливо. Якісь окремі шматочки, скажімо, на початку другого тайму у нас непогано вийшли. Але все, що відбулося сьогодні — багато в чому просто збіг обставин. Збірна Франції — це одна з кращих команд, чинний чемпіон. Але у нас не вийшло сформувати наш найкращий склад, щоб спробувати з нею конкурувати", — пояснив Шевченко.

Поки що неясно, чи зможе збірна оговтатися до матчів з Німеччиною та Іспанією.

"У нас проблемних позицій зараз багато. Незрозуміло, скільки гравців зможуть вийти на поле. Ситуація важка. Ми цього разу практично викликали молодіжну збірну. Попереду у нас матчі з Іспанією та Німеччиною. Футболісти з "Шахтаря" тести на коронавірус здаватимуть 8 жовтня . Після цього ми зрозуміємо, яка у нас ситуація. Поки що я не знаю, чи зможе до нас хтось приїхати. Зараз у нас є 18 гравців і 1 воротар", — додав тренер української збірної.

Варто відзначити, що матчі з Німеччиною та Іспанією будуть вже офіційними.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що гравців донецького "Шахтаря" відправили на самоізоляцію після того, як у двох футболістів виявили коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини