Головна Новини Спорт футбол Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" дізналися суперників на груповому етапі Ліги чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" дізналися суперників на груповому етапі Ліги чемпіонів

Українським клубам не пощастило з жеребом в цей раз

1 жовтня 2020, 19:52
Поділіться публікацією:

У Женеві завершилося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Два представники України — "Динамо" і "Шахтар" — дізналися, з ким їм доведеться зустрітися в новому сезоні.

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" дізналися суперників на груповому етапі Ліги чемпіонів

Донецький "Шахтар" потрапив в групу В, де підопічним Луїша Каштру належить зіграти проти "Реала", "Інтера" та "Боруссії" з Менхенгладбаха.

Для українського клубу цей квартет сміливо можна назвати групою смерті. Про силу мадридців зайвий раз говорити не доводиться, "Інтер" на протязі останніх сезонів стабільно набирає, і зараз за складом виглядає чи не найсильнішим клубом в Італії. Ну і німці з четвертого кошика — однозначно гірший варіант.

"Динамо" ж зіграє в квартеті G разом з "Барселоною", "Ювентусом" і "Ференцварош".

У Києві вболівальники (якщо вони будуть на трибунах) точно побачать Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі, двох кращих гравців сучасності. Ну і угорський клуб виглядає "темною конячкою", але не забуваємо про тренерську дуель. Сергій Ребров приїде до Києва, щоб поборотися проти рідного клубу.

Як раніше повідомляли "Коментарі", "Динамо" розгромило "Гент" і вперше за чотири роки зіграє у груповому етапі Ліги чемпіонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини