Головна Новини Спорт футбол Донецький «Шахтар» з ослабленим коронавірусом складом здобув сенсаційну перемогу над мадридським «Реалом»
commentss НОВИНИ Всі новини

Донецький «Шахтар» з ослабленим коронавірусом складом здобув сенсаційну перемогу над мадридським «Реалом»

Матч завершився перемогою української команди з рахунком 3:2

22 жовтня 2020, 00:26
Поділіться публікацією:

У середу, 21 жовтня, в першій грі групового етапу Ліги, що відбулася в Мадриді, донецький "Шахтар", в ослабленому коронавірусом складі, переміг "Реал".

Донецький «Шахтар» з ослабленим коронавірусом складом здобув сенсаційну перемогу над мадридським «Реалом»

Матч завершився перемогою української команди з рахунком 3: 2! М'ячі від гостей були забиті Тете і Манором Соломоном. Один м'яч зрізав у свої ж ворота гравець господарів.

Гравці "Шахтаря" відкрили рахунок першими на 29-й хвилині матчу. Гол забив Тете. Не минуло й п'яти хвилин, як рахунок гостей подвоїв один з гравців мадридців Варан, забивши гола у свої ворота. На дві хвилини до закінчення гри трапився третій гол, знову ж у ворота "Реал Мадрид". Його "автором" став Манор Соломон. Таким чином на перерву команди пішли з рахунком 3: 0.

Після перерви в складі підопічних Зінедіна Зідана відбулися заміни, до того ж команда змінила тактику гри.

На 53-й хвилині Луке Модричу вдався філігранний удар з-за меж штрафного майданчика у "дев'ятку", а на 59-й хвилині остаточний рахунок встановив Вінісіус Жуніор.

Другий тайм проходив в атаках господарів стадіону і контратаках "Шахтаря", причому до гола були однаково близькі й ті, і інші. Українська команда забила гол першими, але арбітр не зарахував його через положення поза грою у Тете в районі центру поля.

Команда "Шахтаря" здобула історичну перемогу над королівським "Реал Мадрид" і як мінімум до закінчення другого матчу в групі В, де грають Інтер і менхенгладбаська Боруссія, вийшли на перше місце.

Наступна гра відбудеться у вівторок, 27 жовтня. Грати буде "Шахтар" проти "Інтера" в українській столиці.

Наставник "Шахтаря" Луїш Каштру присвятив цю перемогу гравцям, які не змогли взяти участь в грі через спалах COVID-19 в клубі.

"Це дуже хороший результат. Ми прекрасно знали, які у нас можливості. Стратегія була вирішена. Ми виконали все, що було заплановано, гравці сьогодні були фантастичними. Ми були командою з першої й до останньої хвилини, і коли ми дисципліновані ми знаходимося ближче до перемоги, навіть проти Реала. Зрозуміло, що ця команда переповнена фантастичними гравцями, але ми змогли увезти три очки з Мадрида".

"Ми функціонуємо як команда, не розділяючи її на частини. Мене не цікавить вік гравців — мене цікавить, чого ми варті як колектив. Сьогодні ми були єдині в протягом всієї гри. Я задоволений командою і щасливий, що вся сім'я Шахтаря святкує сьогодні. Дуже раді подарувати перемогу хлопцям, які не з нами сьогодні. У суботу нас чекає Ворскла. Ми не забуваємо складності, які у нас є", — підкреслив тренер Шахтаря.

За словами Каштру перший тайм гри став найкращим для Шахтаря в цьому сезоні. Він вважає, що це була хороша можливість вирости як команда, і вони продемонстрували впевненість в майбутньому.

Раніше "Коментарі" писали про те, що "Шахтар" відправили на самоізоляцію: двоє футболістів заразилися коронавірусів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини