Головна Новини Спорт футбол Донецький "Шахтар" не зміг обіграти новачка чемпіонату України
commentss НОВИНИ Всі новини

Донецький "Шахтар" не зміг обіграти новачка чемпіонату України

У перенесеному матчі другого туру УПЛ "Шахтар" зіграв внічию з "Рухом"

23 вересня 2020, 20:54
Поділіться публікацією:

Донецький "Шахтар" у перенесеному матчі другого туру чемпіонату України з футболу на виїзді зіграв внічию з новачком найвищого дивізіону — львівським "Рухом" — 1:1.

Донецький "Шахтар" не зміг обіграти новачка чемпіонату України

На початку другого тайму донеччани пропустили першими. Клімчук пройшов по правому флангу і сильно прострілив уздовж воріт. Тарас Степаненко не розібрався в ситуації і в падінні зрізав м'яч у власні ворота. Як то кажуть, біда не приходить одна. Вже через хвилину захисник донецького клубу Денис Бондар залишив свою команду в меншості, отримавши друге попередження.

Незважаючи на чисельну перевагу, "Рух" відійшов до своїх воріт і почав грати на утримання рахунку. До 68-ї хвилини це вдавалося, поки Жуніор Мораес не вийшов один на один з Бандурою і красиво перекинув воротаря. Як виявилося, це був заключний гол в матчі.

У кінцівці зустрічі підопічні Луїша Каштру пішли атакувати великими силами, але забити не вдалося. Більш того, Бойчук на першій компенсованій хвилині вийшов один на один з П'ятовим і не влучив у дальній кут.

Після трьох турів в Українській прем'єр-лізі лідирує "Ворскла", у якій три перемоги в трьох матчах. "Шахтар" з п'ятьма очками перебуває на шостому місці, "Рух", набравши перші очки в сезоні, — на 13-му місці.

Як раніше повідомляли "Коментарі", київське "Динамо" на останніх секундах обіграло аутсайдера чемпіонату України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини