Головна Новини Спорт футбол Динамо призначив нового головного тренера
commentss НОВИНИ Всі новини

Динамо призначив нового головного тренера

Новим головним тренером футбольного клубу "Динамо" призначений відомий румунський фахівець Мірча Луческу

23 липня 2020, 15:17 comments1088
Поділіться публікацією:

Київське "Динамо" офіційно повідомляє, що новим головним тренером команди став 74-річний румунський фахівець Мірча Луческу, який 12 років тренував найпринциповішого суперника біло-синіх — "Шахтар", - пише UaФутбол.

Динамо призначив нового головного тренера

Контракт підписаний на два роки з можливістю продовження ще на рік.

Луческу залишив донецький клуб у 2016 році після того, як два роки поспіль вигравав чемпіонський титул "Динамо" Сергія Реброва. Містер очолив російський "Зеніт", з яким посів третє місце в РПЛ. Співпраця з клубом Газпрому тривала всього один сезон. У 2017-му очолив збірну Туреччини, але успіхів не досяг і був звільнений у 2019-му. З того часу залишався без роботи.

У своєму послужному списку Луческу також має роботу з "Брешією" та "Інтером", бухарестським "Динамо" і "Рапідом", стамбульським "Бешикташем" і "Галатасараєм". Він по два рази вигравав чемпіонати Румунії та Туреччині, вісім разів приводив "Шахтар" до чемпіонства в Україні, шість разів вигравав український Кубок, а у 2009-му році під його керівництвом гірники здобули свій єдиний євротрофей — Кубок УЄФА. З "Галатасараєм" Луческу вигравав Суперкубок Європи 2000 року.

Працюючи в Україні, прославився агресивним стилем спілкування зі ЗМІ. Неодноразово звинувачував "Динамо" у підкилимних іграх, якими пояснював невдачі його команди. У своїй роботі зробив ставку на бразильську атаку та український захист, через що вихованці клубної академії атакувального амплуа фактично не мали шансів пробитися в основу.

Як раніше повідомляли "Коментарі", футбольний клуб "Динамо" залишився без головного тренера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини