Головна Новини Спорт футбол Чемпіони світу з футболу вкладуть гроші і будуть вирощувати марихуану
commentss НОВИНИ Всі новини

Чемпіони світу з футболу вкладуть гроші і будуть вирощувати марихуану

Андре Шюррле завершив професійну кар'єру в липні 2020 року через проблеми зі здоров'ям. Маріо Гетце минулого літа покинув "Боруссію" Дортмунд і перебрався в нідерландський ПСВ.

3 грудня 2020, 01:36
Поділіться публікацією:

Чемпіони світу 2014 року, які виступали за збірну Німеччини — Андре Шюррле і Маріо Гетце планують вкласти гроші в ферму з вирощування канабісу в медичних цілях. Як пише видання Bild, футболісти поспілкувалися з іншими інвесторами і готові вкласти в цей проект. Також видання називає, що серед можливих інвесторів — ще один колишній футболіст Денніс Аого і музикант Will.I.Am.

Чемпіони світу з футболу вкладуть гроші і будуть вирощувати марихуану

Фото з відкритих джерел

Інвестори придбають частку в компанії Sanity Group, яка займається вирощуванням канабісу.

Шюррле завершив професійну кар'єру в цьому році через проблеми зі здоров'ям. Гетце минулого літа покинув "Боруссію" Дортмунд і перебрався в нідерландський ПСВ.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Верхня палата парламенту Канади проголосувала за легалізацію марихуани "для розваги". За прийняття відповідного законопроекту висловилися 52 сенатори, 29 осіб проголосували проти, ще двоє вдержались. Для офіційного набрання чинності документ повинен отримати так звану королівську санкцію.

Раніше деякі сенатори виступили проти такого кроку і включили до законопроекту поправки, яким було потрібно отримати схвалення нижньої палати канадського парламенту.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини